Betalen?

Natuurlijk kun je bij mij gewoon met pin betalen, maar ook contante betalingen zijn welkom. In uitzonderlijke gevallen is het ook mogelijk om op factuurbasis te betalen. Herhaalbehandelingen kunnen op verschillende manieren betaald worden, vraag me gerust naar de voorwaarden. Het doel is dat ik je goed wil helpen, de rest daar komen we altijd uit!

Pinnen kan bij pedicuresalon it Onlan

Afspraak verzetten?

Het kan natuurlijk een keer voorkomen dat je onverhoopt je afspraak wilt verplaatsen naar een ander tijdstip of een andere datum. Dit is wat mij betreft geen enkel probleem, mits je dit 24 uur van te voren laat weten. Vergeet je je afspraak af te zeggen of doe je dit binnen de gestelde 24 uur, dan ben ik helaas genoodzaakt de afspraak in rekening te brengen.

afspraak verzetten?

Zorgverzekeraar

In de meeste gevallen is het mogelijk om je pedicure behandeling vergoed te krijgen door je zorgverzekeraar. Via mijn praktijk code of AGB code kun je zonder problemen een declaratie insturen. Aangezien de regelgeving hierover continue aan wijzingingen onderhevig is, verwijs ik je graag naar je eigen zorgverzekeraar of of naar de website van independer. Hier vindt je een duidelijk overzicht van hetgeen de zorgverzekeringen vergoeden. Diabetische patiënten moeten een verwijzing van de huisarts hebben met daarop vermeld in welke simm’s classificatie en zorgprofiel je valt.