Even kennismaken met medisch pedicuresalon It Onlân

Fijn dat je de moeite hebt genomen om deze “over mij” pagina te bekijken. Ik snap als geen ander dat je eerst graag wilt weten met wie ik ben voordat ik aan je voeten mag zitten:-) en via een stukje over mijzelf hoop ik een beeld te kunnen schetsen dat je prima bij mij terecht kunt en dat ik je ten alle tijde goed zal helpen in mijn medisch pedicuresalon.

Afspraak maken?

06-10105025

Over mij

Voor ik mijn medisch pedicuresalon oprichtte had ik een hele leuke baan, ik werkte in de cosmeticabranche, was heel veel onderweg en maakte lange dagen. In die tijd heb ik heel veel geleerd en was ik dag en nacht bezig met mijn werk. Meer dan fulltime werken is fantastisch maar als je ook nog kinderen en een partner hebt dan is dat lastig te combineren dus het roer moest om.. maar ja dan de grote vraag “wat ga ik doen?”

Ik heb gekeken naar wat ik het allerleukste vond aan mijn werk en dat was eigenlijk heel simpel. Ik vind het heel erg fijn om mensen te helpen en ik ben dol op praten dus het moest iets worden waarin ik veel contact met mensen kan hebben. Ook was het een nadrukkelijke wens van mijzelf om aan huis te gaan werken omdat ik dan geen reistijd meer kwijt zou zijn.

Langzaam begon de gedachte richting schoonheidsspecialiste te gaan alleen trok ik al snel de conclusie dat mensen daar voor hun rust en ontspanning komen en dus niet zitten te wachten op een aldoor babbelende specialiste.

Dit wordt het!

En ineens wist ik het, pedicure! Als pedicure kan ik mijn cliënten op hun gemak stellen door een al dan niet laagdrempelig gesprek met ze aan te gaan. Vooral voor mensen met pijnklachten werkt dit ontspannend en zo kon ik van mijn zwakte een enorme sterkte maken. Daarnaast zit er in het dorp zelf geen enkele geregistreerde pedicure en dus heb ik weloverwogen besloten om mijn diploma en papieren te gaan halen.

Een idee was geboren en in 2007 haalde ik mijn vakdiploma pedicure. In de periode daarna heb ik mij verder gespecialiseerd in de reumatische voet en de diabetische voet en in de tussentijd heb ik de opleiding medisch pedicure voltooid. Mensen kunnen in mijn medisch pedicuresalon terecht voor alle standaard pedicure behandelingen maar dus ook voor de meer specialistische behandelingen. In de regio ben ik inmiddels goed bekend en worden mensen zelfs al door hun huisarts naar mij doorverwezen.

Dit is waar ik het voor doe

Soms komen er hele bijzondere gesprekken tot stand en daar wordt dan tijdens de volgende behandeling een vervolg aan gegeven. Ik ken mijn cliënten vaak persoonlijk en behandel ze met respect omdat ik altijd weer blij ben als mensen bij me komen en ik het geweldig vindt dat de mensen het mij gunnen dat ik op deze manier mijn geld mag verdienen.

Mijn pedicure salon in mijn passie omdat ik op deze plek mensen van hun problemen af kan helpen. Het doet me enorm goed om pijn bij mensen weg te nemen, een mooie gel nagel te zetten of zelfs een wratje te verwijderen zolang het resulteert in een tevreden cliënt die lachend de deur uit gaat.

Dit is waar ik het voor doe, dit is wie ik ben, dit is Salon it Onlân!

Medisch pedicuresalon