Unieke service

Een goede pedicure is een goede pedicure, maar wat maakt dan het onderscheidt? Ik ben er van overtuigd dat ik mijn volle agenda te danken heb aan uiteraard mijn kwaliteit maar misschien nog wel meer aan mijn persoonlijkheid. Ook deze unieke service is daar een onderdeel van.

Alles binnen mijn pedicuresalon is er op gericht om mensen te helpen en daar ga ik heel ver in. Zo ver zelfs dat er een unieke haal- en brengservice opgericht is. Met deze unieke service wordt het mogelijk om ook mensen die slecht ter been zijn in mijn eigen praktijk te behandelen. Iemand die zelf niet in staat is om te komen haal ik simpelweg op en breng ik na de behandeling weer netjes thuis. Voor mij is dat prettiger werken omdat ik dan gebruik kan maken van alle moderne faciliteiten in mijn salon, maar er zit ook een maatschappelijk tintje aan. Mensen die gebruik maken van de haal- en brengservice zijn in de meeste gevallen op leeftijd en die komen niet zo vaak meer het huis uit juist wanneer ze slecht ter been zijn. Met deze unieke service maak ik het mogelijk dat deze mensen er even uit zijn.. dat wordt altijd gewaardeerd en ik vind het zelf nog leuk ook!

Het is altijd een verrassing wanneer ik de eerste keer voor de deur kom rijden, ik kom namelijk niet met zomaar een auto maar met een hele bijzondere klassieke eend en daar zit je niet elke dag in!

“Ik liep een keer uit met een behandeling waardoor ik eigenlijk geen tijd meer had om mijn cliënt weer terug te brengen omdat de volgende al in de wachtkamer zat. Mijn man is toen in de auto gesprongen en omdat deze dame al heel lang niet meer van huis was geweest is hij een blok met haar omgereden. Die dame vond het geweldig. Veertien dagen later hoorden we dat ze was overleden. Ik ben blij dat we dit soort dingen voor mensen kunnen doen, ja dat maakt mij gelukkig.”   

Woont u in Sint Johannesga, Rotsterhaule en omstreken dan is de haal- en brengservice helemaal gratis. Woont u verder weg maar wilt u wel gebruik maken van deze unieke service dan is dat uiteraard mogelijk tegen een vergoeding van € 0,25 per kilometer.

Unieke service

Altijd iets extra’s bij Salon it Onlân

Elke all-in voetbehandeling die je bij mij laat verzorgen sluit ik af met een heerlijk extra’tje, ik wikkel je voeten namelijk in een warme doek gevolgd door een heerlijke creme behandeling waardoor je een enorm ontspannen gevoel zult ervaren. Het zijn de kleine dingen die het hem doen en ook dat is net even dat stapje extra, waardoor je zelf weer heel wat extra stappen kunt zetten:-) Kom bij me langs en ervaar zelf wat het inhoudt om een behandeling van mij te krijgen!

Altijd iets extra's